Fëmija 8 vjeçar nga Kumanova shkon në shkollë me Lamborghini, e vozit vetë! (VIDEO)

Një fëmijë nga Kumanova i moshës 8 vjecar ka vendosur që të shkoj në shkollë me veturë luksoze Lamburgini. Kjo video është prezantuar kohë më parë nga kanalin youtube. Mësohet se fëmija i vogël tash është rritur dhe me prindët jeton në një qytet të Zvicrës.

News Reporter