Nis rikonstruimi i bulevardit përgjatë Bit Pazarit

Nga dita e sotme filluan punimet për rikonstruimin e bulevardit përgjatë Bit Pazarit.

Në këtë pjesë është i paraparë ndërtim i një taksi stacioni, rrugë për këmbësorë, hapësirë të gjelbërt dhe stacion ku do të mund të ndalen autobusët që do të bartin turistë për në Çarshinë e Vjetër.

News Reporter