Ambasadori Amerikan në Kosovë Greg Delawie instrukton Arbana Xharrën kundër islamit dhe muslimanëve?

Ambasadori Amerikan në Kosovë Greg Delawie instrukton Arbana Xharrën kundër islamit dhe muslimanëve?

On

Të jetë vallë një intervistë gazetareske? Pa letër, pa mjete të punës dhe pa asgjë, është e pabesueshme! Në foto shihet një bisedë miqësore mes Islamofobes Arbana Xharra dhe Ambasadorit amerikan në Kosovë Greg Delawie, sigurisht që ambasadori mund t’i premtojë Xharrës…