Tragjedi rrugore, humb jetën një shtetas i Kosovës në Shkup

Një shtetas i Kosovës i Kosovës ka humbur jetën si pasojë e një aksidenti komunikacioni në Shkup.

Fatëkeqësia rrugore ka ndodhur në sheshin “Nikolla Karev, kur SH.H (48), duke drejtuar veturën “Mercedes” me regjistrim të Kosovës, ka humbur kontrollin dhe është përplasur për një shtyllë betoni.

Në gjendje të rëndë, shtetasi i Kosovës është dërguar në spitalin “Nënë Tereza”, ku është konstatuar vdekja e tij.

News Reporter