Ilaç për shërimin e hemoroideve

Përzihet vaji i farës së zezë me vaj ulliri në të njëjtën masë dhe çdo ditë pihen nga tre lugë të mëdha {në mëngjes, drekë dhe darkë} përgjatë një periudhë 10 ditore.

Me këtë përzierje shpërlahet fyti para gjumit një hërë në tre ditë radhazi, dhe konsumohet për çdo ditë 3 kokrra fiç për gjatë një jave.

News Reporter