Halil Kastrati gëzon jetimin që nuk e ka askënd në jetë (FOTO)

Dite shume e rende edhe per ne 😢 Pa Coment

Pa babe e pa nene, pa vella e pa moter😢😢😢

Ne varferi te madhe edhe pa voter

“ Skam me ke te bej muhabet

Skam me ke ta qaj nje dert

Edhe buka veç vet nuk hahet

Ahh, edhe loti ne sy spom thahet

Prape se prape diita disi kalon

Nata o vella shume pom shtrengon

E lus gjumin tme vjen me shpejt

Por aj ste vjen kur don ti vet

Jeta ime plote halle e merzi

Nkater mure i mbyllur nvetmi

Zoti Madh Ty tqofsha fale

Ty te jam mbeshtetur, me bej hall “

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

Ne sot ja beme surprize ndertimin e shtepise se re

Gjetem perkrahje edhe per ta punesuar

Lusim Zotin ta gjen nje rob te hajrit dhe ta mbush shtepine plote

Pamjet shume prekese dhe cdo detaj tjeter do ta bejme publike javen tjeter

Bamiresit Zoti kurr mos i humbte

 

 

News Reporter