E konsumoni duhanin por a e dini se si prodhohet? (PAMJET)

Sot duhani është mjaft i konsumuar, jo vetëm në Kosovë po mbarë botën.

Duhani ka shumë efekte negative, por vazhdon të mbetet si ndër produktet më të shitura në treg

Mirëpo a ju ka shkuar ndërmend se si prodhohet dhe si bëhet fabrikimi i tij?

Në videon e mëposhtme mund ta shihni procesin e prodhimit, fabrikimit dhe paketimit të duhanit.

 

News Reporter