Turqia e frikshme dridh armiqt: Shikoni çfarë akrobacione bëjnë aeroplanët ushtarak (VIDEO)

Turqia e frikshme dridh armiqt: Shikoni çfarë akrobacione bëjnë aeroplanët ushtarak (VIDEO)

Po na rringjallët Turqia. Kujdes duhët të kenë Islamofobët dhe turkofobët nga kjo #Video, sidomos minuta 1 e 56 seconda..

News Reporter