Kjo erëz që e keni në shtëpi shkatërron qelizat e kancerit dhe parandalon sulmet në zemër

Speci i kuq djegës është përdorur për të shtuar aromën, ngjyrën dhe shijen në gatime. I preferuar ose jo, speci i kuq djegës ofron shumë përfitime shëndetësore.

Së pari, ju duhet të dini se pluhuri djegës nuk është e njëjta gjë si speci i kuq djegës. Shpërndarja me pluhur djegës, zakonisht është e përzier me erëza të tjera, duke përfshirë edhe opsionet me aromë dhe madje edhe shije të buta si kanella. Për të pasur sa më shumë përfitime shëndetësore, zgjidhni të konsumoni specin e kuq djegës.

Funksionet:

Parandalon sëmundjet që vinë nga ushqimi.
Ndihmon me tretjen.
Veti anti-inflamatore.
Veti anti-kancer.
Trajton ulçerën e stomakut.
Çliron nga dhimbjet
Parandalon sulmet në zemër.

News Reporter