(VIDEO) Erdogan instiston, e pagaj edhe pikë

Presidenti i Turqisë Rexhep Taip Erdogan, teksa shihet në një video duke blerë gjëra, në fund ai te arka normalisht si çdo njëri ndalet për të paguar.
Aty pronarët insistojnë që në asnjë mënyrë presidenti të mos e paguaj fakturën në forme respekti ndaj tij.

Erdogan insiston, ai nxjerr paratë nga kuleta e tij dhe ua jep punëtorëve në arkë.

Një shembull i mirë, çdo gjë hallall.

Video:

Sigurisht që raste të tilla janë të rralla, jemi mësuar me udhëheqës që marrin edhe pasurinë e popullit e le më të mos marrin dhurata nga ata që duan t’i nderojnë me to.

Vlerat njerëzore shpesh vihen në test dhe në momente të vogla në sy, si në rastin lart.

News Reporter