Pamje të sulmeve amerikane në Siri

Departamenti amerikan i Mbrojtjes ka prezantuar më 14 prill disa pamje të operacionit në Siri. Shtetet e Bashkuara, Franca dhe Britania kanë nisur sulme ajrore në Siri më 14 prill në përgjigje të sulmit të dyshuar me armë kimike që ka lënë dhjetëra persona të vdekur javën e kaluar në qytetin sirian, Duma.

News Reporter