Kjo është Asifa, vajza 8 vjeçare muslimane që u përdhunua e vra nga hindusët indianë

Kujdes: kjo histori nuk është për të dobëtit në zemër.

Kjo është Asifa, vajza 8 vjeçare muslimane që u përdhunua e vra nga hindusët indianë:

Një vajzë e vogël muslimane në Kashmir me emrin Asifa u mbajt për ditë në një tempull hindu, e përdhunuar dhe vrarë nga shumë burra, duke përfshirë një zyrtar të qeverisë të pensionuar indian dhe katër oficerë policie që po përdornin krimin si një armë lufte kundër popullit të saj.

Dy nga kriminelët që e kryen aktin:

News Reporter