Dy shtetas turq rrihen brutalisht në mes të Shkupit

Dy shtetas turq janë rrahur mbrëmë në afërsi të qendrës së Shkupit nga persona të panjohur. Sipas të dhënave të MPB-së, shtetasit turq E.I , 24 vjeç dhe S.J, 26 vjeç me vendqëndrim të përkohshëm në Maqedoni kanë thënë se janë sulmuar fizikisht nga ana e personave të panjohur në afërsi të gjimnazit “J.B Tito”. Policia menjëherë ka ndërmarrë masat për zbardhjen e rastit, ndërsa turqit e sulmuar janë shtrirë për shërim në Spitalin e Shkupit. (INA)

News Reporter