“Misioni u krye!” Presidenti Trump flet për sulmin ajror në Siri

Presidenti i Amerikës Donald Tump ka vlerësuar sulmet ajrore ndaj regjimit sirian të kryera në bashkëpunim me Britaninë e Madhe dhe Francën.

Me anë të një postimi në Tëitter, Trump e konsideroi sulmin të ekzekutuar me sukses.

Ai falenderoi Francën dhe Britaninë e Madhe për përfshirjen e tyre në sulmet ajrore.
Trump e konsideron një mision të përfunduar
“Një sulmi ekzekutuar në mënyrë të përsosur mbrëmë. Falenderoj Francën dhe Mbretërinë e Bashkuar mençurinë dhe fuqinë e ushtrisë së tyre të shkëlqyer. Nuk mund të kishte pasur një rezultat më të mirë. Misioni u realizua!”

/Ora News.tv/

News Reporter