Haradinaj: Shqiptarët janë me gjak krishter, ne jem krishter (VIDEO)

Kryemnistri Kosovarë ka vazhduar me provokime dhe fyerje ndaj komunitetit mysliman ai së fundmi në emisionin e Berat Buzhalles (një islamofob tjetër) ka mar të drejtën të flet në emër të të gjithë shqiptarëve, për më tutje klikoni më poshtë:

News Reporter