Ky është një nga kimikatet më toksike vdekjeprurëse që gjendet në cdo familje dhe çdo shtëpiake duhet ta dijë!

Ky është një nga kimikatet më toksike vdekjeprurëse që gjendet në cdo familje dhe çdo shtëpiake duhet ta dijë!

On

A e dini se klori është një nga artikujt më të zakonshëm shtëpiake, por gjithashtu edhe nga me te rrezikshmit dhe toksike në të njëjtën kohë? Edhe pse është marrë nga një burim natyror, procesi që ajo kalon ndryshon substancat në diçka…

Është absolutisht e mrekullueshme çfarë uji me limon mund të bëjë në vend të ilaçeve! Konsumojeni nëse keni këto probleme

Është absolutisht e mrekullueshme çfarë uji me limon mund të bëjë në vend të ilaçeve! Konsumojeni nëse keni këto probleme

On

Mjekimet natyrale karakterizohen nga një gjë në veçanti dhe ajo është se ato janë të ndërtuara në mënyrë të tillë me përbërës të cilët janë shumë lehtë të gjendshëm. Madje me shumë mundësi i keni që të gjithë përbërësit në frigoriferinë e…

Unë jam 40 vjeç dhe barku im është zhdukur që kur fillova të pija këtë çdo mëngjes

Unë jam 40 vjeç dhe barku im është zhdukur që kur fillova të pija këtë çdo mëngjes

On

Gjyshërit tanë gjithmonë kishin një lloj ilaçi për çdo sëmundje. Përbërësit dhe ilaçet natyrale ishin shumë efektive dhe e zgjidhni problemin në një kohë shumë të shkurtër. Yndyra e akumuluar në bark kryesisht është diçka shumë e bezdishme dhe shqetësuese. Ka shumë…

Speci djegës shkatërron këtë sëmundje pa ilace dhe krejt natyralisht

Speci djegës shkatërron këtë sëmundje pa ilace dhe krejt natyralisht

On

Përbërësi aktiv që i jep specit atë shijen djegëse mund t’i rrethojnë qelizat e kancerit dhe t’i vrasin ato, thonë shkencëtarët, të cilat mund të ndihmojnë në zhvillimin e një kure për kancerin. Specat djegës mund të ndihmojnë në luftën kundër kancerit…

Shkupjanët gati për luftë: Na çoni krah ushtrisë turke në Siri!

Shkupjanët gati për luftë: Na çoni krah ushtrisë turke në Siri!

On

Lidhja e organizatave joqeveritare turke në Maqedoni – MATUSITEB i ka dhënë mbështetje të plotë dhe të pakushtëzuar operacionit “Dega e Ullirit” në rajonin Afrin të Sirisë. Theksojmë se Turqia nuk ka për synim tokët të asnjë shteti, ndërsa operacioni në fjalë…

Shkencëtarët kanë zbuluar teknologjinë që e shëron verbërinë

Shkencëtarët kanë zbuluar teknologjinë që e shëron verbërinë

On

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, janë gjithsej 285 milionë njerëz në botë të cilët janë krejtësisht ose pjesërisht të verbër. Fatmirësisht shkenca vazhdon të zhvillohet, ndërsa shkencëtarët tani kanë mësuar si të rrisin inde të syve me teknologjinë e re të zbuluar…