Strudel i shpejtë

Një recetë e shpejtë dhe e shëndetshme në 20 minuta në një strudel shumë i shëndetshëm me mollë. Përbërësit 1 petë sfoliat 3 kokrra mollë jeshile 1 kokërr vezë 3 …

LEXO MË SHUMË