Kjo rrënjë shkatërron kancerin e vezoreve, prostatës dhe zorrës së trashë! Është më e fuqishme se kimoterapia!

Kjo rrënjë shkatërron kancerin e vezoreve, prostatës dhe zorrës së trashë! Është më e fuqishme se kimoterapia!

On

Për fat të keq në vitet e fundit, rastet e kancerit të zorrës së trashë dhe kancerit të prostatës janë rritur. Prandaj sot ne ju sjellim një alternativë shumë të fuqishme natyrale që do ju ndihmojë në rastet e diagnostikimit të kësaj…

Polici që keqtrajton banorët shqiptarë në Brezë, do të lejohet të vazhdojë?!

Polici që keqtrajton banorët shqiptarë në Brezë, do të lejohet të vazhdojë?!

On

Pas publikimit të video materialit në “Pa Censurë” ku shihet polici Darko Dimosavlevski duke keqtrajtuar banorët e fshatit Sllatinë dhe Brezë, se si polici në fjalë ushtron kontroll mbi banorët pa uniformë zyrtare, me veturën e tij personale, madje duke mos poseduar…

Pas presionit publik hoxha fshinë edhe profilin e tij në Facebook që u bëri thirrje hoxhollarëve të mos e varrosin Hilmi Haradinajn

Pas presionit publik hoxha fshinë edhe profilin e tij në Facebook që u bëri thirrje hoxhollarëve të mos e varrosin Hilmi Haradinajn

On

Imami që bëri deklaratën për babain e Haradinajt ka mbyllur llogarinë në Facebook. Bytyçit i ka reaguar edhe Bashkësia Islame e Kosovës duke thënë se i njëjti s’është fare pjesë e imamëve të BIK’ut, por vetëm i thotë vetës ashtu. Madje, Sabri…